Het wordt weer mega-gezellig!

Op zaterdag 3 september hebben we van 15:00 tot 21:00 weer een en al gezelligheid in petto voor de bewoners van het voormalig Lucentterrein én de buren binnen postcodegebied 1221.

Kinderen kunnen weer lekker knutselen in het Verbindingshuis, de Versa Buurtbus is er weer en op het grote plein is er lekker eten en drinken en een geweldig springkasteel voor de kleintjes.

Maar dat is nog niet alles, want jullie kunnen je dit jaar laten uitdagen door je buren voor een potje mega Jenga, mega 4-op-een-rij, mega darts, mega sjoelen en nog veel meer!

Het oor wil natuurlijk ook wat. De ultieme feestsfeer wordt voor jullie neergezet door ons aller DJ Jeroen en we toppen het af met de ons bekende rhythm&bluesband Hoochie Mama. Oh, mama!

Mocht je op 3 september willen meehelpen, dan kunnen we je hulp goed gebruiken. Stuur even een appje naar 06 1976 6090 of mail naar lucentzomerfeest@gmail.com om je aan te melden. We hebben mensen nodig die kunnen EHBO’en, opbouwen, afbreken, helpen bij de activiteiten of steward zijn. Al is het maar voor een uurtje, want je wilt natuurlijk ook zelf van het feest kunnen genieten. Dat snappen we maar al te goed.

Toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Wat wel geld kost is het eten en drinken. Wil je zelf eten en drinken meenemen dan mag dat natuurlijk ook. Let er wel op dat glaswerk op het terrein niet is toegestaan.

Wij hebben er alvast zin in. Tot 3 september!!